Plåtslageri

Välkommen till vår plåtslageriverkstad, där varje projekt behandlas med noggrannhet och omsorg. Vi är din pålitliga partner för alla dina plåtslageribehov, oavsett om det handlar om takplåt och lister, beslag, fönsterbleck eller specialtillverkning.

Takplåt och lister
Vi specialiserar oss på att tillhandahålla högkvalitativa takplåtar och lister som skyddar ditt tak mot väder och vind. Vi kan skapa skräddarsydda lösningar som passar perfekt till ditt tak och ger långvarigt skydd och skönhet.

Beslag
Behöver du robusta och pålitliga beslag för att förstärka din konstruktion? Vi har ett brett utbud av beslag som är tillverkade av högkvalitativt material och som är utformade för att möta dina specifika krav och behov.

Fönsterbleck
Våra fönsterbleck är utformade för att skydda dina fönster mot fukt och väderlek, samtidigt som de ger en snygg och professionell finish till ditt hem eller byggnad. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar perfekt till dina fönster och ger långvarigt skydd och skönhet.

Specialtillverkning och anpassade lösningar
Behöver du en unik och skräddarsydd lösning för ditt projekt? Vårt erfarna team kan hjälpa dig att skapa specialtillverkade produkter som möter dina specifika behov och krav. Vi arbetar med material av hög kvalitet och använder beprövad teknik för att säkerställa enastående resultat varje gång.

Kontakta oss idag för att diskutera dina plåtslageribehov
Oavsett om du behöver takplåt och lister, beslag, fönsterbleck eller specialtillverkning, kan du lita på oss för professionella och pålitliga lösningar. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa dig inom plåtslageri. Vi ser fram emot att arbeta med dig!